Clubnieuws

Wandelclub

DE MARKTROTTERS HERNE

vzw

4114

Trouwe medewerkers worden beloond...

Tijdens de vergadering van 23 juni 2017 besliste het bestuur tot een wijziging in het systeem 'Trouwe Medewerker'. Het behalen van drie stempels op de kaart 'Trouwe Medewerker' is niet meer verbonden aan bepaalde organisaties. Je moest medewerken aan drie van vier vooropgestelde organisaties. Dit is nu niet meer het geval. De kaart blijft geldig tot je drie stempels hebt verzameld. Deze regeling geldt vanaf de Urbanustochten 2017.

Een kaart met drie stempels geeft recht op de tegenwaarde van een busuitstap (zonder alternatief) of vermindering van dezelfde waarde op je bijdrage voor het clubfeest.

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 1 januari 2017bevindt de administratieve zetel van de club zich

op dit adres:

Liezebeekwijk, 52, 1540 Herne

 

Regelmatigheidscriterium wordt gewijzigd!

Voor het seizoen 2017-2018 wordt een nieuwe puntentoekenning gebruikt. De nieuwe regeling vind je hier. (Of in 't Trotterke van oktober 2017)

Belangrijkste wijzigingen:

Totaal te behalen minimum: 350 ptn (vroeger 400)

Zelfde puntentoekenning voor alle wandeltochten (5 ptn)

Ook punten voor deelname aan tochten van clubs van de Nederlandse (kWbn) en Luxemburgse (FLMP) federaties.

Deelname aan een groepswandeling van de eigen club: 20 ptn.

Clubbestuur op verkenning

Op zaterdag 4 november ging het voltallige clubbestuur op stap om de nieuwe wandelpaden langs de Markrivier te verkennen. Jean-Marie leidde de groep langs de onlangs geopende natuurwegen. De project werd gerealiseerd door de gemeenten Herne en Galmaarden en de provincie Vlaams-Brabant. Wie graag in de natuur wandelt zal hier op zijn wenken bediend worden.

Parcoursontwerpers Benny, Etienne en Willy zagen hier mooie mogelijkheden voor de komende eigen wandeltochten.

35 jaar Marktrotters.

In 2017 bestaat onze club 35 jaar. Ter gelegenheid van deze verjaardag ontvangt iedereen die zijn/haar lidgeld voor 2017 betaald heeft een T-shirt met logo en naam van de club. We kozen voor koningsblauw met witte opdruk.

Nieuw formulier voor terugbetaling lidgeld door de mutualiteit.

Wandelsport Vlaanderen heeft met de mutualiteiten afgesproken dat een eenvormig formulier voor de aanvraag tot terugbetaling van het lidgeld gebruikt mag worden. Het voordeel is dat je dit formulier reeds ingevuld ontvangt samen met je lidkaart voor 2018.

Je hoeft dus zelf geen formulier meer af te drukken of op te vragen bij je mutualiteit. Het ingevulde formulier bezorg je uiteraard nog altijd zelf aan je eigen mutualiteit.

Let er wel op de de regels voor terugbetaling kunnen verschillen van de ene mutualiteit tegenover een andere. Zo betalen ze bijvoorbeeld niet allemaal dezelfde som terug.

1428 wandelaars kwamen naar Outer voor de Eindejaarstochten

Ondanks de winterse omstandigheden in de vroege ochtend (ijsvorming en gladde wegen) kwamen 1428 wandelaars naar de Eindejaarstochten. Voor de eerste keer stippelde tocht-verantwoordelijke Etienne een prachtig parcours uit door de natuur langs velden en weiden tussen de Ninoofse deelgemeenten Outer en Aspelare. De modderige veldwegen namen de meeste wandelaars er op sportieve wijze bij. Het was een fluitje van een cent om te weten of een deelnemerr al terug was van zijn wandeltocht, dan wel of hij nog moest inschrijven. De schoenen gaven dit geheim meteen prijs!

Voor de inschrijving probeerden we al wat ervaring op te doen met de digitale registratie. We denken dat we het nu grotendeels onder de knie hebben en voorbereidingen worden getroffen om die registratie met de Kriek& Mattentochten vlot te laten verlopen voor de wandelaars. Hopelijk houdt de technologie zich ook aan de afspraken...

De Cesarbier-trofee├źn gingen vlot van de hand: allemaal wandelaars die we op onze drie organisaties van 2017 mochten verwelkomen. Een goede reden om dat initiatief in 2018 verder te zetten.

Dank aan alle deelnemers aan onze laatste organisatie van 2017.

Wandelen in het Groene Kwadrant

Copyright @ All Rights Reserved