Clubnieuws

Hier vind je allerlei nieuwtjes uit het clubleven en de wandelwereld.

Wandelclub DE MARKTROTTERS HERNE

Het voorbije jaar -2022- is gepasseerd als een sabbatjaar. Een jaar waarin er geen Kriek & Mattentochten, geen Urbanustochten en ook geen wijnmaandtochten werden georganiseerd. Maar een jaar waarin er van alles is gebeurd. In mei werd het ontslag van de club aangeboden bij WandelSport VLaanderen, maar dit ontslag is nooit aanvaard. Er bood zich een nieuwe groep aan om wandelclub De Marktrotters Herne vzw over te nemen / een doorstart te maken. Het zittend bestuur nam collectief ontslag. En op 25 juli werd de nieuwe ploeg geïnstalleerd, de statuten aangepast en de maatschappelijke zetel verhuisd. De hele wijziging is op 31 augustus in het Staatsblad verschenen. Ondertussen heeft de nieuwe bestuursploeg allerhande zaken overgenomen en zijn zij bezig met de voorbereiding van het werk- en kalenderjaar 2023. Lees dit alles in ’t TROTTERKE van oktober 2022. (Link)