Clubnieuws

Wandelclub

DE MARKTROTTERS HERNE

vzw

Hier vind je allerlei nieuwtjes uit het clubleven en de wandelwereld.

Vernieuwing lidgeld 2021

Terugbetaling van je lidgeld door de mutualiteit.

Wandelsport Vlaanderen heeft met de mutualiteiten afgesproken dat een eenvormig formulier voor de aanvraag tot terugbetaling van het lidgeld gebruikt mag worden. Het voordeel is dat je dit formulier reeds ingevuld ontvangt samen met je lidkaart voor 2021. Let wel: wie lid was in 2020 ontvangt geen nieuwe lidkaart; de kaart die je begin 2020 ontving wordt gewoon gevalideerd voor 2021. Je krijgt wel een formulier voor je mutualiteit. De aanvraag tot terugbetaling voor 2021 doe je pas na 1 januari 2021.

Je hoeft dus zelf geen formulier meer af te drukken of op te vragen bij je mutualiteit. Het ingevulde formulier bezorg je uiteraard nog altijd zelf aan je eigen mutualiteit.

Let er wel op de de regels voor terugbetaling kunnen verschillen van de ene mutualiteit tegenover een andere. Zo betalen ze bijvoorbeeld niet allemaal dezelfde som terug.

Spaaractie Wandelsport Vlaanderen voor rugzak of poncho.

De actie wordt verlengd tot eind april 2021. Verdere informatie over afhaaldata en plaatsen volgt. Gooi je speciale stempelboekje dus niet weg!

Wandelsport Vlaanderen heeft plannen voor 2022.

Meer weten over 'Bonustochten', een nieuw 'Clubkampioenschap' en 'Wandelgroepen'?

Nog geen lid? Wil je meer info?

Vul het CONTACTFORMULIER in en stuur het ons door. Onze secretaris neemt vrijblijvend contact met u op.

Planning 2021: een moeilijke klus.

Er staan nog maar weinig activiteiten gepland voor 2021.

Het zal niet verwonderen dat het kroondragend virus daar voor alles tussen zit.

Fysiek vergaderen is momenteel niet aan de orde voor het bestuur.

Het is maar mogelijk enige planning te maken als de coronatoestanden wat opklaren en we ons kunnen veroorloven een activiteit te organiseren zonder de gezondheid van zowel de medewerkers als van de bezoekende wandelaars in gevaar te brengen.

We volgen de evolutie op de voet.

Wandelen in het Groene Kwadrant